EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Beauty Princess & Beauty Queen Netherlands 2015 verkiezing in Opende groot succes!

OPENDE – In een goed gevuld Baron Theater vonden op zaterdag 7 november de finales van Beauty Princess Netherlands & Beauty Queen Netherlands 2015 plaats. ‘s Middags de finale van Mini Beauty Princess Netherlands (4 t/m 7 jaar), Midi Beauty Princess Netherlands (8 t/m 12 jaar) en Teen Beauty Princess Netherlands (12 t/m 15 jaar). 22 prachtige meisjes gingen de strijd aan om deze drie titels te veroveren. Daarvoor moesten zij zich van de beste kant laten zien in vrijetijdskleding, sportkleding en een prachtige prinsessenjurk. De vierkoppige jury had de lastige taak de winnaressen te bepalen!

‘s Avonds vond de grote finale van Beauty Princess Netherlands (16 tot 24 jaar) en Beauty Queen Netherlands (24+) plaats.  In drie rondes (vrijetijdskleding, bikini en gala) zetten de finalisten hun beste beentje voor onder luide aanmoediging van het aanwezige publiek. Alle deelneemsters en winnaressen zijn te bekijken op www.miss-beauty.nl.

 

Nieuw dit jaar waren de titels Miss Popularity en de Miss van der Lijn. Miss Popularity werd bepaald door de SMS voting  gezamenlijk met de publieksstemmen tijdens de show. Jantine Vellinga won de titel Miss Popularity.
Kelly –Janine Bijlsma werd verkozen tot Miss van der Lijn. Van der Lijn Wereldmode te Surhuisterveen zal haar in 2016 verwelkomen met een mooie jurk op de dag van de Wielerronde van Surhuisterveen en de Cetrumcross waar zij zal schitteren als rondemiss. Een deel van opbrengst van de kaart- en muntverkoop komt ten goede aan de stichting Make-a-Wish. Ook hebben de finalisten zelf actief acties opgezet om geld in te zamelen. De stichting Make-a-Wish laat wensen uitkomen van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

 

Na tweemaal een volle zaal en twee geweldige finale shows, werden de volgende Missen gekozen:

Beauty Princess: Chayenne de Kock (Gerkesklooster)

First runner-up Beauty Princess: Jantine Vellinga (Zwaagwesteinde)

Second runner-up Beauty Princess: Amber Dijkstra (Winschoten)

 

Beauty Queen: Leonie van Graveren (Nijverdal)

First runner-up Beauty Queen: Kelly- Janine Bijlsma (Harkema)

Second runner-up Beauty Queen: Yolanda Agostinho (Groningen)

 

Mini Beauty Princess: Daqeautha Wiegersma (Kootstertille)

Midi Beauty Princess: Jiska Batema (Surhuisterveen)

Teen Beauty Princess : Nynke de Boer (Opende)

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button