Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

Beautyinstituut D&A in Kollum verwelkomt 100e ipl klant!( definitief ontharen)

KOLLUM – Blij verrast is Nynke Hamstra dat zij de 100e klant is. Dat mogen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Zij werd daarom in het zonnetje gezet. Ze heeft een bosbloemen gekregen en een beautycheque t.w.v. €50,00.

Er zijn  vele klanten haar voor gegaan die er graag goed en verzorgt uit willen zien. De reden dat mensen zich laten ontharen is heel gevarieerd, de een stoort zich aan overbeharing van de bovenlip en kin  en de ander heeft te veel haar op de benen,oksels of  bij de bikinilijn. Ook mannen weten de salon te vinden, zij hebben vaak last van haren op de rug, schouders of borst.

Het voordeel van deze ontharingstechniek is dat vrijwel al het haar wegblijft. En dat de huid er gladder van word en men geen last meer heeft van roodheid of vervelende bultjes.(die kunnen ontstaan na het scheren) Het beste resultaat wordt bereikt bij haren waar voldoende pigment in zit. Haren groeien in verschillende fasen, alleen de haren die in de beginfase zitten kunnen vernietigd worden. Dit is de reden dat er een aantal behandelingen nodig zijn om het gewenste effect te behalen.

Nu is het de perfecte tijd om te beginnen met het flitsen. Wilt u zich aankomend zomer niet ergeren aan al dat scheren dan is het voor u nu de tijd om vrijblijvend langs te komen voor een intake gesprek. En laat u verrassen door het resultaat.

Ter gelegenheid van de 100e klant kunt u mee meeprofiteren van deze mijlpaal!

Besluit u over te gaan op behandeling dan krijgt u, uw vijfde behandeling helemaal gratis! Dus grijp u kans en kom langs voor een gratis intake gesprek en proefflits! Deze actie is geldig in de maanden januari en februari.

Voor meer informatie:  www.dnabeauty.nl

Graag tot ziens bij Beautyinstituut D&A in Kollum

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button