HoofdnieuwsRegionaal

Bent u ook een startende ondernemer?

KOLLUM – Kom dan naar de bijeenkomsten ‘Dwaande met je bedrijf’ in NO Fryslân. Zou u best eens wat meer willen weten over verschillende kanten van het ondernemerschap, dan is wellicht de cyclus ‘Dwaande met je bedrijf’ iets voor u.

In 6 modules krijgt u inzicht in uw sterke en zwakke kanten, de belangrijkste wetten en regels, effectieve marketing, financiën en belastingen. Ook kunt u een workshop volgen die ondersteunt bij het schrijven van uw eigen ondernemersplan.

Versterken ondernemersnetwerk

De cyclus wordt georganiseerd door de gemeenten in Noordoost Fryslân (Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel, Tytsjerksteradiel, Kollumerland c.a. en Ferwerderadiel) die samenwerken binnen Netwerk Noordoost dat zich inzet voor het versterken van het ondernemersnetwerk in de regio. De bijeenkomsten vinden plaats op de dinsdagavond om 19.30 uur en worden gehouden inde verschillende gemeentehuizen. Uitzondering hierop is de workshop om een ondernemingsplan te schrijven; die begint al in de middag. Verschillende bedrijven, zoveel mogelijk uit de regio, delen hun kennis en zijn betrokken bij de organisatie van deze bijeenkomsten.

Kennismaken

Het is mogelijk om de gehele cyclus te volgen, maar u kunt ook aan één of meerdere bijeenkomsten deelnemen afhankelijk van het onderwerp. Naast het opdoen van kennis is het natuurlijk altijd leuk om andere collega-ondernemers te ontmoeten. Er is dan ook elke keer na afloop gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje verder te praten.

Wanneer en waar

  • 9 okt 19.30 uur, gemeentehuis Buitenpost: Ondernemersvaardigheden: sterke en zwakke
    punten
  • 16 okt 19.30 uur, gemeentehuis Damwoude: Belastingen
  • 30 okt 19.30 uur, gemeentehuis Kollum: Marketing / social media / website
  • 6 nov 19.30 uur, gemeentehuis Buitenpost: Boekhouden / verzekeren
  • 13 nov 19.30 uur, gemeentehuis Dokkum:  Wet- en regelgeving
  • 20 nov 13.00 uur, gemeentehuis Buitenpost: Ondernemersplan schrijven

Aanmelden

Deelname aan één of meer avonden van de cyclus ‘Dwaande met je bedrijf’ is gratis, maar wel geldt een maximum aantal deelnemers per avond (ca. 20 personen).
Hebt u een bedrijf (of gaat u binnenkort starten) in de regio en hebt u interesse: dan kunt u zich tot 1 oktober a.s. aanmelden.

U kunt zich aanmelden bij:
Gemeente Achtkarspelen, Ilona Boekhorst, bij voorkeur per e-mail:[email protected] onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Ook graag vermelden of het gaat om de hele cyclus of één of meerdere avonden.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente onder ‘Ondernemen / startende ondernemers’ of op http://www.netwerknoordoost.nl/.
Voor vragen kunt u eveneens contact opnemen met Ilona Boekhorst via het algemene telefoonnummer 14 0511.

 

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button