HoofdnieuwsRegionaal

Beste Kampvuurmuzikant van Nederland

KOLLUMERPOMP – Op natuurkampeerterrein it Dreamlân in Kollumerpomp zal op zaterdag 28 mei een voorronde plaatsvinden van de wedstrijd om de beste kampvuurmuzikant van Nederland! Muzikanten uit de regio kunnen zich nog opgeven voor deze unieke wedstrijd met een hele bijzondere hoofdprijs: de winnaar van de finale mag optreden op het popfestival Welcome to the Village in Leeuwarden!
Op festivals, bij de Scouting, tijdens zomerkampen of tijdens een kampeerweekendje: kampvuur en muziek zijn al eeuwenlang een gouden combinatie. Op verschillende Natuurkampeerterreinen wordt dit voorjaar een muziekwedstrijd georganiseerd voor iedereen die graag de sterren van de hemel speelt:

De Beste Kampvuurmuzikant van Nederland! De voorrondes vinden plaats op zaterdag 28 mei, op zeventien Natuurkampeerterreinen verspreid door het land. Per voorronde worden vijf kandidaten geselecteerd die elk twintig minuten spelen bij het kampvuur. Uit elke voorronde komt één finalist naar voren.

De zeventien finalisten strijden om de titel ‘De Beste Kampvuurmuzikant van Nederland’ in de finale op zaterdag 25 juni op GroepsNatuurkampeerterrein De Abbert in Dronten, dat zal worden omgetoverd tot een intieme festivallocatie, waar – uiteraard – gekampeerd kan worden. De winnaar van het evenement mag spelen op het duurzame popfestival Welcome to the Village op 15 t/m 17 juli bij Leeuwarden. Bij het kampvuur passen allerlei soorten muziek: zang, gitaar, dwarsfluit, didgeridoo, als het maar akoestisch is. Een goede kampvuurmuzikant weet zijn publiek te beroeren, mee te krijgen en vast te houden. Ook duo’s, bandjes of koren mogen zich opgeven voor de wedstrijd. Muzikanten kunnen zich tot 4 april opgeven voor deelname. Vind je het heerlijk om bij het kampvuur te zitten en je mee te laten voeren door fijne muziek? Kom dan naar de voorrondes en blijf kamperen op een van de zeventien deelnemende Natuurkampeerterreinen. Of neem je tentje mee naar de finale op 25 juni. Kijk voor  meer informatie op www.debestekampvuurmuzikant.nl

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button