HoofdnieuwsRegionaalSport

Biddle bikkelt door!

KOOTSTERTILLE – De Stichting Survival Kootstertille en het Tilster klimaatbedrijf Biddle B.V. hebben voor de komende drie jaar het hoofdsponsorschap  verlengd. Biddle is een internationaal bedrijf dat zijn ervaring deelt met de Stichting Survival Kootstertille en meewerkt aan een professionele uitstraling van de jaarlijkse survivalrun.

Biddle B.V. is producent van verwarmings- en koelapparatuur voor het creëren van optimale klimaatomstandigheden in onder andere winkels, kantoren, fabriekshallen etc. Biddle geeft nogmaals zijn naam aan de jaarlijkse survivalrun en wil zo een steentje bijdragen aan de continuïteit van deze bijzondere sport.

Ook Stertil B.V. uit Kootstertille heeft zijn sponsorcontract verlengd. De komende twee jaar zal Stertil weer als co-sponsor verbonden zijn aan de survivalrun.  Stertil B.V. is een internationaal bedrijf dat onder andere hefbruggen en garage equipment  op de markt  brengt.

Twee lokale internationale bedrijven die de Stichting Survival Kootstertille een warm hart toedragen en op deze manier de financiële zekerheid bieden om in de toekomst mooie survivalruns in Kootstertille neer te zetten.  De 14e Biddle survivalrun wordt gehouden op de tweede zondag in maart, op 8 maart 2015. Er worden ruim 1100 deelnemers verwacht.

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button