Bizar scoreverloop bij WTOC- VCR

OUDWOUDE – Al na 40 seconden scoorde VCR. Doelman Geoffrie Hoiting wist in eerste instantie de bal tegen te houden. De bal kwam voor de voeten van Melle Hendrik Wielinga. Van dichtbij deponeerde hij de bal in het WTOC doel 0-1. Kennelijk was WTOC nog niet wakker.

Het duurde nogal even voor dit het geval was. WTOC werd langzamerhand de bovenliggende partij. Tot grote kansen leidde dit niet. Het bleef bij wat speldenprikjes. VCR bleef er in geloven dat er wat te halen was. Taede v/d Ploeg zijn schot ging enkele centimeters voorlangs. In de 35e minuut kwam WTOC op gelijke hoogte. VCR kon de bal niet wegwerken. Vrijwel op de doellijn staande tikte Sybren Bosma de bal binnen.1-1. In de 43e minuut begon het spektakel. Eelke de Vries schoot in eigen doel 2-1.Veel WTOC supporters gingen richting de warme kantine. Ze waren dus geen getuige van het verdere verloop.

Op een voorzet van Aant Keizer verzilvert Jaap de Bruin deze kans 3-1 44e minuut.1minuut later maakt Nyckele Smeding de 4-1.Drie doelpunten in evenzovele minuten mag een unicum genoemd worden.Terneer geslagen maakte VCR de tocht naar de Thee.

De tweede helft had bijna schriftelijk afgedaan kunnen worden. WTOC probeerde wel om de score op te voeren. Het lukte  niet om de kansjes die er kwamen te promoveren tot doelpunt. VCR kon niet veel meer dan tegen houden. Het hoogtepunt kwam pas tegen het einde Tedo de Bruin bood Jaap de Bruin de kans. Hij schoot op de paal. Komend paasweekend een druk programma voor WTOC. Twee inhaalwedstrijden. Zaterdag uit naar ASC. Paasmaandag komt VIOD op bezoek.