Buiten regioRegionaal

Blauw-gele invasie Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN – Zaterdagmorgen werd Surhuisterveen opgeschrikt door wel erg veel blauw-gele trucks, die vanuit de richting Kootstertille het dorp binnenkwamen.  De trucks zorgden voor een bijna gehele blokkade van de Lange Streek en Baansein.

De reden hiervoor was evenwel erg positief. Een groot aantal chauffeurs en collega’s van transportbedrijf Combex wilden op deze wijze Pieter Top thuis bedanken voor zijn 25 jaar gedrevenheid, motivatie en energie voor het bedrijf. Pieter Top, de financiële man binnen het bedrijf, gevreesd door debiteuren, geroemd door het personeel.

Hij kwam bij het transportbedrijf in de tijd dat er werd gewerkt met 30 personeelsleden en circa 25 trucks. Nu 25 jaar later, laat het bedrijf met 180 Fte’s circa 125 trucks rijden; een meer dan stevige uitbreiding. Dat heeft ook tot gevolg dat de werktijden van Top langer zijn geworden en de vakanties korter. Tijdens de speech werd dat geformuleerd als een gezonde vorm van fanatisme.

De speech werd gehouden in een grote partytent op de parkeerplaats van Baanein, die door de familie in alle vroegte en in goed overleg met het bedrijf, in alle stilte was geplaatst. Na een verder informeel samenzijn werd in de loop van de morgen de blokkade weer opgeheven.

 

Foto Piet Sipma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button