RegionaalSport

Bobsport-promoteam op bezoek bij jubilerend GSVV

GERKESKLOOSTER – Vrijdagavond was het Bobsport-promotieteam aanwezig op het sportpark van GSVV Gerkesklooster. Het promotieteam maakte voor de wedstrijden Bob-afspraken met de kantinebezoekers en controleerde na afloop of de Bob 0% alcohol had gedronken.

 Rijden onder invloed van alcohol is één van de belangrijkste oorzaken van verkeersongevallen. Uit onderzoek blijkt dat één op de tien mensen na een bezoek aan de sportkantine bij controle meer alcohol heeft gebruikt dan is toegestaan. Met de Bobsport-campagne maakt Sport Fryslân sporters en supporters bewust van de effecten van alcohol in het verkeer.

Bobsport-campagne

Het doel van de Bobsport-campagne is om het rijden onder invloed na het bezoek aan de sportkantine terug te dringen. Met de Bobsport campagne maakt Sport Fryslân de sporters en supporters bewust van de effecten van alcohol in het verkeer. Alle Friese kaats-, voetbal-, tennis-, hockey-, golf-, korfbalverenigingen en binnensportaccommodaties kunnen meedoen aan de Bobsport-campagne. De Bobsport-campagne is een initiatief van Sport Fryslân, het Regionaal Orgaan verkeersveiligheid Fryslân (ROF), MF uitzendbureau, Platform Nuchtere Fries en Politie district Fryslân.
Twitter                                             

Bobsport is in Fryslân te volgen via Twitter: http://www.twitter.com/BobSport_FRL. Meer informatie over de campagne kunt u vinden op www.sportfryslan.nl/bobsport.

Harkemase Boys wint het Fritech 5×5 toernooi in Gerkesklooster door FVC met 4-1 te verslaan!

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button