Regionaal

Boer zoekt vrouw

Heerlijk die verliefde stelletjes! De boeren vertelden afgelopen zondag dat ze meer gevoelens hadden gekregen voor één van ‘hun’ vrouwen. Het kiezen was voor hen eigenlijk al niet meer zo moeilijk. Je kon de verliefdheid van de gezichten aflezen en dat was genieten! Zo’n tv-programma is toch veel mooier dan die wrede films met knok-, schiet- en vechtpartijen. Ook de schoolgaande jeugd krijgt te vaak tekenfilms voorgeschoteld met lelijke wezens, die bijvoorbeeld wraakzuchtig en gemeen zijn. Draken, spoken en robots zijn normale verschijningen geworden. Het verontrust mij dat we dat allemaal ‘gewoon’ lijken te vinden. Tja, in de sprookjes die ik vroeger voorgeschoteld kreeg ging het ook niet zo vriendelijk en gezellig, bedenk ik me dan toch weer. Daar heb ik geen nadelige gevolgen van ondervonden en daarmee zet ik mijn ongerustheid maar weer van me af. Maar verliefde mensen zien we toch allemaal graag. ‘Boer zoekt vrouw’ is zo knap in elkaar gezet dat je het gevoel krijgt de boeren en de vrouwen echt te kennen. Terecht een goed bekeken programma voor de zondagavond. Nou zoekt boerin Henrieke nog een boer. We gunnen het haar toch ook!

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button