RegionaalSport

Bouwdagen Stertil Survivalrun

KOOTSTERTILLE – Zaterdag 25 januari is het startschot voor de bouwploeg van Stichting Survival Kootstertille. Vanaf dat moment wordt er elke zaterdag weer hard gewerkt aan het opbouwen van uitdagende hindernissen. Dit alles zodat er op 8 maart 2020 weer een spectaculaire editie van de Stertil Survivalrun kan plaatsvinden. Het is dit jaar is de 19e keer dat de survivalrun in Kootstertille wordt georganiseerd.

Ook dit jaar worden er weer rond de 1500 survival-atleten in alle soorten en maten aan de start verwacht. Van beginners tot de doorgewinterde survivalaars. De bouwploeg beloofd voor iedereen weer verrassende én uitdagende hindernissen neer te zetten. Tijdens deze 19e editie kun je jezelf uitdagen op de afstanden van 4, 5, 8 of 11 kilometer.

Het opbouwen van de survivalrun is een hele operatie waar veel bij komt kijken. Zware balken hoog in een bomen plaatsen, netten op spanning zetten, hout en banden verslepen en touwen ophangen met de juiste knoop-technieken. De bouwploeg zorgt er voor dat dit een gestroomlijnd geheel is, maar zonder de hulp van vrijwilligers is dat allemaal niet te realiseren.

Lijkt het jou/u leuk om ook een keer te helpen? De bouwdagen zijn vanaf 25 januari elke zaterdag tot aan de run. In de week van de Survivalrun wordt er elke dag gebouwd. De bouwdagen beginnen om 08:00 met koffie & thee in de loods aan de Oastkern 51 in Kootstertille. S’middags begint de bouwploeg vanaf 13:00. Blijf je de hele dag? Dan kun je rekenen op een warme hap tijdens de lunch. Aanmelden kan door te mailen naar [email protected]. Aan de slag!

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button