HoofdnieuwsRegionaal

Brassband “Wilhelmina” geeft Disney concert

KOLLUM – Zaterdag 21 mei geeft Wilhelmina een groot concert in de Colle, om 19.30 uur. Dit concert zal geheel in het teken staan van Disney films. Ze spelen onder andere muziek uit de film van Frozen, Cars, Pocahontas, the Lion King en nog veel meer. Niet alleen het korps is aanwezig, maar zelfs Mickey Mouse heeft toegezegd te komen en die kijkt of hij nog een paar vriendjes uit Duckstad mee kan nemen.

Ook de jeugd zal deze avond, met het korps, een tweetal stukken ten gehore brengen. Wij zijn heel trots op onze jeugd leden. Sommigen leden zitten er nog maar een paar maanden bij en andere leden doen al wat langer mee. Om samen met het grote korps te spelen is voor hun een mooie ervaring. Ze hebben al een paar repetities meegedraaid om te oefenen en dat ging goed.

Ook is er een grote kleurwedstrijd verbonden aan het concert. Aan alle basisschool leerlingen wordt een tekening uitgedeeld die ze in kunnen kleuren. Deze kunnen ze inleveren bij de meester of juf en tijdens het concert wordt bekend, wie de mooiste te kleurplaat heeft gemaakt. Hier zijn mooie prijzen mee te winnen. Tijdens de avond zal er ook nog een verloting plaats vinden. Ook hier zijn weer mooie prijzen mee te winnen.

Lijkt het u ook leuk om in een muziekkorps te spelen?  Kom gerust eens langs op de maandagavond in Pro Rege. Een brassband bestaat niet alleen uit blaas instrumenten ,maar ook slagwerkers. We zijn op zoek naar slagwerkers.  We repeteren van 19.30-21.30 uur, de deuren staan voor een ieder open.

Tot zaterdag 21 mei!  De toegang is gratis!!

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button