RegionaalSport

Brons voor CGV Wardy

FERWERD – Zaterdag 4 februari hadden drie turnsters van CGV Wardy hun 1e plaatsingswedstrijd in Ferwerd. Marieke en Annejel mochten starten in wedstrijdronde 2. Annejel begon op balk. Ondanks de zenuwen bleef ze stevig op de balk staan. Vervolgens kwam vloer waar ze een strakke oefening liet zien. Daarna volgde een mooie overslag op sprong. Ze sloot haar wedstrijd af op brug. Hier had ze een klein foutje maar ze herstelde zich goed. Annejel eindigde op een keurige 18e plaats.

Marieke begon haar wedstrijd op brug. Hier liet ze wat kleine foutjes zien maar ze maakte haar oefening goed af. Daarna volgde de balk met een mooie handstand. Op vloer had ze een strakke oefening en ze sloot haar wedstrijd af met sprong. Al met al heeft Marieke een keurige 12e plaats behaald.

In de derde wedstrijdronde was het Sanne haar beurt om te laten zien wat ze kan. Ze begon dan ook met een hele mooie overslag op sprong. Daarna volgde er een strakke brugoefening. Ook haar balk ging goed en wist ze stevig hierop te blijven staan. Ze eindigde haar wedstrijd op vloer. Hier liet ze een strakke oefening zien. Deze oefening bleek ook de beste oefening te zijn van iedereen. Bij de prijsuitreiking bleek Sanne zich naar het brons te hebben geturnd. Een hele mooie uitslag!

Een hele mooie wedstrijddag voor de turnsters van CGV Wardy.

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button