Sport

Brons voor Lieke, Kristien en Anna op FK turnen

JOURE – Zaterdag 11 juni werd in Joure het FK turnen gehouden voor de 3e divisie en 4e divisie. Voor SVK Kollumerzwaag deden Lieke de Bruine, Kristien Gommers, Marieke Hulder en Emmy Bloemsma mee in de 2e wedstrijd. Lieke en Kristien behaalden een bronzen medaille met een gouden randje. Emmy kon helaas niet het niveau van de afgelopen wedstrijden op het FK laten zien, ze behaalde wel een mooie 4e plaats. Ook Marieke lukte het niet haar beste kunnen te tonen aan de jury, vanwege een blessure. Zij behaalde een 8e plaats.
In de 3e wedstrijd waren het Femke Damstra en Maxime Feenstra die hun meerkamp mochten turnen. Femke behaalde een mooie 4e plaats, wat was ze dicht bij het brons. (0.075 verschil). Maxime liet punten liggen op haar sterke toestel brug. Zij werd 8e in het eindklassement.
In de laatste wedstrijd was het de beurt aan de senioren. Lieke Klaver en Anna Nuveld bij de senioren E en Alissa Westerhof en Anna Nelia Bijker bij de senioren C. Lieke en Alissa hadden een aantal missers in hun wedstrijd, het geluk zat hun vandaag niet mee. Anna en Anna Nelia turnden een nette wedstrijd zonder grote fouten. Anna mocht een bronzen medaille in ontvangst nemen en Anna Nelia behaalde een mooie 5e plek in een sterk deelnemersveld bij de senioren C. Een geslaagde en mooie afsluiting van het turnseizoen.

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button