Buitenpost in training voor duel tegen Heerenveen

Geplaatst op 20 juni 2019 om 22:10 | In de categorie:

BUITENPOST – Het eerste team van VV Buitenpost is deze week begonnen met trainen in aanloop naar de oefenwedstrijd tegen SC Heerenveen op zaterdagavond 29 juni. Ook de profclub is inmiddels gestart met de voorbereiding op het seizoen 2019/2020. De Buitenpost-spelers werden verrast met nieuwe trainingskleding beschikbaar gesteld door hoofdsponsor De Haan Westerhoff.

Zin in

De nieuwe Buitenpost-trainer Jasper Bouma kon dinsdagavond een bijna volledige selectie verwelkomen. Na een toespraak door de coach kregen alle spelers een nieuw trainingstenue uitgereikt. De voetballers begonnen gedreven aan de training en lieten zien dat ze zin hebben in het duel tegen de profs van SC Heerenveen.

Traditie

Het organiseren van topwedstrijden in Buitenpost is een traditie met jaarlijks duizenden bezoekers. SC Heerenveen speelt zaterdag 29 juni voor de 13e keer in Buitenpost. Barcelona was drie keer te gast en Ajax vier keer. Het oefenduel Buitenpost – Heerenveen begint om 19.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Autowas en Tankstation Veenstra aan de Kuipersweg 74A in Buitenpost.

Foto’s Kiepie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *