HoofdnieuwsRegionaal

Burgemeester Waanders ontvangt verkiezingsprogramma S!N (Sociaal in Noardeast-Fryslân)

DOKKUM – Op 21 november doet S!N, Sociaal in Noardeast-Fryslân, mee aan de herindelingsverkiezing in Noardeast-Fryslân. Op woensdag 3 oktober heeft een delegatie van S!N het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst aangeboden aan burgemeester Marga Waanders van de gemeente Dongeradeel. Maar liefst 33 kandidaat raadsleden uit de huidige drie gemeenten staan op de lijst. Per 1 januari  2019 worden de gemeenten Dongeradeel, Kollumerland c.a. en Ferwerderadiel de nieuwe gemeente: Noardeast-Fryslân.

S!N staat voor een sociale en lokale politiek. We moeten het samen doen, er voor elkaar zijn en recht doen aan een ieder; met respect voor elkaar, de natuur en ons leefmilieu.

S!N is een politieke beweging die bestaat uit Dongeradeel Sociaal, Groen Links en de SP. Tevens zijn er leden van D´66 en de PvdA aangesloten. Het verkiezingsprogramma is te lezen via de site  www.sin.frl

Op de foto v.l.n.r.: Rebecca Slijver (S!N), Jesse Nutma (S!N), burgemeester Marga Waanders en Manon van der Mey-Baron (S!N).

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button