Sport

Carina de Jong en Feline v.d. Wetering turnen naar podium plaats

DOKKUM – In Dokkum werden de eerste plaatsingswedstrijden gehouden voor wedstrijdgroep 2. Dit zijn de jongenste deelnemers die deelnemen aan wedstrijden.  De wedstrijd dag werd afgetrapt door de Instap D4. Lisa Haveman en Selma Kalsbeek mochten laten zien wat ze konden. Lisa turnde een stabiele wedstrijd, zonder grote fouten, en werd heel mooi 11de. Voor Selma liep de wedstrijd iets minder soepel. Een paar vergeten elementen zorgde ervoor dat zij op de 19de plaats eindigde.

In de derde wedstrijd van de dag mocht Amarins van Zwol aan de slag. Amarins deed goed haar best en dat was tijdens de verschillende oefeningen te zien. Zij kwam heel mooi op een 4de plaats terecht.

In de laatste wedstrijd was het de beurt aan Nikita van Kammen, Carina de Jong en Feline v.d. Wetering. Alle drie de dames turnde een fantastische wedstrijd. Op alle toestellen lieten de dames geweldige oefeningen zien. Deze inzet werd ook beloont door twee medailles. Carina werd 2e, Feline werd 3e, Nikita werd 8e.

In Assen werd voor de meiden van de derde divisie ook wedstrijden gehouden en voor GVV deden er 2 meiden aan mee. Lisanne de Jong en Laura Koster. Beide meiden kwamen uit in de categorie pupil 1 N3. De meiden waren wel erg zenuwachtig voor de wedstrijd en dat was hier en daar terug te zien in hun oefeningen. Maar toch zette Laura een keurige balk oefening neer en werd op dit toestel 6e. In totaal werd Laura 12e. Lisanne turnde haar beste oefening op het onderdeel vloer. Ze turnde hier naar een 4e plek. Over alle vier de onderdelen werd Lisanne 14e. Een keurige prestatie van de meiden die voor het eerst deelnemen aan de 3e divisie wedstrijden.

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button