Buiten regioOndernemendRegionaal

CDA Noardeast-Fryslân bezoekt Jansma Burdaard

BURDAARD – CDA Noardeast-Fryslân bracht vrijdag een werkbezoek aan familiebedrijf
Jansma Burdaard. Jansma Burdaard ontwikkelt en produceert volledig in eigen huis voor Noord Nederland kunststof kozijnen op maat.

Het hoge afwerkingsniveau en de prachtige uitstraling van deze producten zijn de trots van oprichter Sijmen Jansma die in 1987 het bedrijf oprichtte. In 1994 werd de eerste fabriekshal in gebruik genomen en in 2013 werd het gebouw uitgebreid met een showroom en een nieuwe voorgevel. Oprichter Sijmen Jansma leidde met trots de CDA delegatie uit Noardeast-Fryslân rond, waarbij het hele productieproces werd uitgelegd.

Met ruim 40 medewerkers wordt iedere dag hard gewerkt om hoogwaardige producten te kunnen uitleveren. Een specialisme in de zuiverste vorm, waar men iedere dag de beste kwaliteit wil leveren.

Er is steeds meer vraag naar kunststof kozijnen, dakkapellen, deuren, serres, dakgoten en garagedeuren, omdat het een duurzaam en onderhoudsarm materiaal is. De kunststofprofielen worden gemaakt bij REHAU in het Duitse Beieren. Kunststof wordt volledig hergebruikt, afval consequent gescheiden en toegepast in nieuwe producten. De kozijnen van Jansma Burdaard zijn vervaardigd van een kunststofsoort die 100% recyclebaar is.

Het CDA kon met tevredenheid terugkijken op een geweldig werkbezoek. Oprichter Sijmen Jansma kreeg van het CDA Campagneteam een kleine attentie aangeboden.

CDA Noardeast-Fryslân roept u op om de ontwikkelingen te volgen via Facebook @CDANoardeastFryslan of op cda.nl/fryslan/noardeast-fryslan.

foto: Wibo Feenstra

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button