Sport

Chayenne Bosch en Shirien Elbakry Nederlands Kampioen ACRO

ZWOLLE – Zaterdag 10 juni  de dag van de Nederlandse Kampioenschappen acro voor de niveaus E en D. Vier teams van Turn en Gymsport Dokkum hadden zich hiervoor geplaatst. Het junioren trio Melissa Stuivenvolt, Ytsje de Roos en Wietske de Jong heeft helaas niet deel kunnen nemen, Melissa brak donderdagavond haar bovenarm.

Senioren E Anouk Knoop en Marieke de Beer draaiden een prachtige oefening. In een zeer sterk deelnemersveld werden ze achtste van Nederland met nog geen punt achterstand op de nummer 1. Bij de duo’s senioren D waren er twee teams die meestreden om de hoogste eer. Ook in deze categorie waren de concurrenten aan elkaar gewaagd en werd het een zeer spannende strijd tot de laatste oefening. Sanne Wolters en Jenny Lynn Kootstra zijn verdienstelijk als 14de van Nederland geëindigd.

Shirien Elbakry en Chayenne Bosch hadden een topdag. Met een super hoge technische score van 16.400 en ook artistiek bovenin kwamen ze opgeteld uit op de hoogste score. Het GOUD was daarmee voor het team van T&GD

Op de foto Shirien als tillende onder partner en Chayenne in spagaathang boven.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button