Sport

Clinic Jeugd Waterpolo PWC

BUITENPOST – Op zaterdag 16 juni organiseert Zwem- en Waterpolovereniging PWC, in de Kûpe te Buitenpost een jeugdwaterpolo clinic. Dit in samenwerking met een coördinator van de KNZB Regio Noord en enkele top waterpolo spelers uit Heerenveen. Het beloofd een leuke en leerzame middag te worden waar onder andere aandacht wordt besteed aan speluitleg, zwemvaardigheid, balvaardigheid, passen en schieten met de bal.

We organiseren deze clinic, omdat met de komst van een nieuw zwembad, de mogelijkheid er is waterpolo wedstrijden in het thuis bad van PWC te spelen. In januari van dit jaar, is er daarom gestart met een jeugdwaterpolo groep. Hiervoor is zoveel animo, dat we na de zomervakantie, in het nieuwe wedstrijd seizoen deel kunnen nemen aan de jeugd waterpolo competitie. Na jaren van stagnerende groei, hebben we komend seizoen 2 waterpolo teams (jeugd en heren) die uit komen voor PWC.

De clinic vindt plaats in zwembad de Kûpe te Buitenpost en begint om 16.30 uur tot ongeveer 18.45 uur. Het wordt georganiseerd voor jeugd van 6 tot 13 jaar. Ouders en verzorgers zijn ook van harte uitgenodigd. Enige vereiste is dat de deelnemer aan de clinic, in het bezit is van zijn A-diploma. Voor opgave en informatie kun je mailen naar: [email protected]. Ook kun je op onze website www.pwcbuitenpost, informatie vinden over onze vereniging.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button