Clubkampioenschappen tafeltennis in Kollum

KOLLUM – Op vrijdagavond 15 juni 2018 organiseerde Tafeltennisvereniging Nordic in Kollum de jaarlijkse clubkampioenschappen voor de jeugd. De spelers hadden er zin in want ze kwamen, ook al was het heel mooi weer, allemaal naar sportzaal Baensein om mee te doen.

Er werd een poule-indeling gemaakt naar leeftijd en wel/niet competitie-spelend. Dit leverde leuke en tevens spannende wedstrijden op in de poules. Voor enkelen was het de eerste keer dat zij deelnamen aan de clubkampioenschappen. Zij deden echter goed hun best en speelden al leuke rally’s. Volgend jaar zullen zij als ze goed blijven trainen vast en zeker ook hun eerste wedstrijden kunnen gaan winnen.

Aan het einde van het toernooi werd duidelijk wie de winnaars werden en zich – in hun groep – clubkampioen 2018 mogen noemen. De prijzen in de jongste groep/niet competitie-spelend gingen  naar Zheng-Te Zhou (1e plaats) en Zheng-Huan Zhou (2e plaats). In de andere groep bleek Sjouke Spijkerman de sterktste (1e prijs), gevolgd door Senna Detmar (2e prijs). De vier prijswinnaars werden gefeliciteerd en kregen allemaal een beker uitgereikt.

TTV Nordic ziet terug op een sportief en geslaagd toernooi!