HoofdnieuwsOndernemendRegionaal

Computercursussen in Bibliotheek Dokkum en Kollum

KOLLUM – In het voorjaar van 2017 worden er in Bibliotheek Dokkum en Kollum diverse computercursussen gegeven voor mensen die iets willen (bij)leren in de digitale wereld.

 Meer doen met de iPad, omgaan met Windows 10 of communiceren via WhatsApp; het is slechts een greep uit het uitgebreide aanbod. De cursussen worden op aanstaande woensdag 18 januari van 15.00 tot 17.00 uur tijdens de open dagen gepresenteerd.

Iedereen is dan welkom in Bibliotheek Dokkum en Kollum om het complete cursusaanbod te bekijken, zich in te schrijven en kennis te maken met de docenten. Op deze dag kan er ook aangeschoven worden voor een spoedcursus spelletjes spelen op smartphone, tablet of laptop.

Inschrijven voor de cursussen kan tijdens de open dagen of via de website van Bibliotheken Noord Fryslân: www.ontdekdebieb.nl/activiteiten

Naast het vaste cursusprogramma zijn er ook lessen op maat. Dit zijn privélessen waarbij de deelnemer het onderwerp en de cursusinhoud zelf mag bepalen. De lessen op maat zijn aan te vragen via de klantenservice van Bibliotheken Noord Fryslân, te bereiken via (088) 16 56 123 of op [email protected]

In de Bibliotheek is veel aandacht voor laaggeletterdheid en digitale vaardigheden. Hiermee draagt de Bibliotheek actief bij aan de zelfredzaamheid en persoonlijke ontwikkeling van de burger en daarmee aan de maatschappij als geheel.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button