Regionaal

Concours Hippique Buitenpost en Rabobank Drachten Friesland Oost gaan langdurig partnership aan

BUITENPOST – Concours Hippique Buitenpost en Rabobank Drachten Friesland Oost verbinden zich voor de komende 5 jaar aan elkaar. Grecor de Vries, directeur Particulieren van Rabobank Drachten Friesland Oost en Tiemen Dolfijn, voorzitter van de Concours Hippique hebben die afspraak vastgelegd in een overeenkomst.

Het doel van het partnership is om de belangrijke rol van het Concours Hippique voor het dorp Buitenpost te onderstrepen en het fundament van het evenement voor de komende jaren nog meer te verstevigen. “Het evenement trekt jaarlijks vele bezoekers naar Buitenpost om één van de mooiste openlucht paardensportevenementen van Nederland te bezoeken”, zegt Grecor de Vries. “Daarnaast is een sterk punt van dit Concours Hippique de prominente aanwezigheid van de Friese paarden ”. Opvallende onderdelen in het programma van woensdag 3 augustus zijn: dressuur shows, springen om de Grote Prijs van Buitenpost en het kampioenschap vierspannen Fries ras. Verdere informatie is te vinden op de website: www.chbuitenpost.nl.

“Wij zijn erg blij met de steun die we krijgen van de Rabobank.”, aldus Tiemen Dolfijn en voorzitter van de Stichting. “Dat de Rabobank zich op deze wijze aan ons wil verbinden geeft aan dat de Rabobank initiatieven ondersteunt die van belang zijn voor deze regio”.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button