Regionaal

Coolkids Party “Familieboom” voorstelling langs verschillende basisscholen

KOLLUM – De komende week staan veel basisscholen in het teken van de Kinderboekenweek. Om het thema “Opa’s en Oma’s, jong voor altijd” onder de aandacht te brengen heeft de Coolkids Party de voorstelling “Familieboom” geschreven. Deze voorstelling reist op 10, 11, 12, 13 en 14 oktober Noordoost Friesland.

De primeur van de voorstelling was voor Obs Professor Casimirschool in Kollum. Al vroeg in de ochtend zaten de kinderen al klaar in het speellokaal waar de Coolkids Party op een interactieve wijze de voorstelling bracht vanuit de tuin van Opa Kees. Tijdens de voorstellig worden onder de familieboom verschillende liedjes gedaan waaronder “De familieboom” en het “Opa Oma lied”. De voorstelling werd al feestend afgesloten met het lied “Zwaaien”.

De komende week is de Coolkids Party nog te vinden op de CBS Koningin Juliana school in Kollum, ’t Oegh in Munnikezijl, De Stapstien in Kollumerzwaag en CBS de wegwijzer in Kollumerpomp. Dinsdagmiddag, woensdag middag en vrijdag is nog ruimte om een voorstelling te doen. Voor meer informatie even kijken op de website van de Coolkids Party, http://www.coolkidsparty.nl.

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button