Regionaal

Coolkids Party rockt met nieuwe videoclip!

BUITENPOST – Tijdens de shows van de Coolkids Party worden er met vele lucht gitaren door de kinderen de beste gitaar solo’s gebracht. Dit gebeurt veelal op het liedje ROCKSTER die tijdens de show altijd voorbij komt. Omdat dit liedje niet alleen door de kinderen maar ook door ouders goed wordt ontvangen is er nagedacht over een videoclip. En na weken hard werken is de clip af en is deze vanaf vandaag via de website (www.coolkidsparty.nl) en social media te bekijken.

De video laat een van de Coolkids Party leden (Pieter Meindertsma) zien en horen dat hij graag een Rockster wil worden. Samen met Hans Postma, Djoeke Numan en Carla de Bruine rocken de leden er op los in de clip.

Binnenkort verschijnt het album van de Coolkids Party met daarop de leukste liedjes die de show rijk is. Denk hierbij aan “Doe maar mee”, “Wij vieren feest”, “Geef nooit op”, “De race”, “Rockster” en nog veel meer. Op het nieuwe album zal ook een nieuw liedje te vinden zijn genaamd “De warming up”. Dit liedje zal zowel Nederlandstalig als Friestalig worden uitgebracht.

Hoe we dit nieuwe album gepresenteerd gaat worden blijft nog even geheim. Tot die tijd kunnen kinderen via de Coolkids Party mee doen aan de kleurplatenactie. De mooiste ingekleurde kleurplaten worden beloond met het album van de Coolkids Party. Via de website http://www.coolkidsparty.nl is alle informatie te vinden over deze kleurplaten actie.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button