Regionaal

Coolkids Party Scholentour een groot succes!

BURUM/OUDWOUDE – De Coolkids Party kijkt terug op een fantastische scholentour door Friesland, maar ook ver daarbuiten. Op de scholen werd met de kinderen gevierd dat de vakantie is begonnen. Vandaag sloot de Coolkids de scholentour af met maar liefst drie optredens in Oudwoude, Feanwalden en Burum.

De afgelopen weken mochten Djoeke Pieter en Hans van de Coolkids Party vele scholen in Friesland (en daarbuiten) bezoeken. Vandaag werd de scholentour afgesloten met maar liefst drie scholen op het programma. Al vroeg in de ochtend (9 uur) stonden de kinderen van “CBS Tarissing” in Oudwoude al mee te feesten op de hits van de Coolkids. Een paar uur later (11 uur) stond de Coolkids Party alweer klaar in Feanwalden op de “CBS Frissel” waarbij vele kinderen de liedjes letterlijk konden mee zongen.

Het feest werd in de middag afgesloten in Burum bij “Op de Hoogte” en ook hier zijn de hits goed bekend. Kortom op alle scholen werd er luidkeels meegezongen met de hits van de Coolkids. De bekendste liedjes waren misschien wel “Doe maar mee”. “De warming up”, “Rockster” en “Geef nooit op”. En gelukkig hoeven de hoeven de kinderen na de zomervakantie de Coolkids niet te missen. Op elke school werd de Coolkids CD overhandigd aan één van de juffen of meesters zodat na de vakantie de kinderen weer kunnen zingen op school met de Coolkids Party.

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button