Regionaal

Coolkids Party sluit het jaar af met nieuw lied en videoclip “Kerst, de tijd van het jaar”

BUITENPOST – Het afgelopen jaar was voor de Coolkids Party een bijzonder jaar. Zo stonden ze dit jaar op het podium met K3, werd in een uitverkochte Harmonie in Leeuwarden een groot Sinterklaasfeest gevierd, zijn er 50 voorstellingen gegeven op scholen in noord Nederland over “vriendschap” en stonden de leden meer dan 100 keer ergens op een podium in Nederland. Het jaar wordt afgesloten met een nieuw lied en videoclip “Kerst, de tijd van het jaar”. De videoclip is te bekijken via YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=opGCq62RjT0.

Sinds het uitbrengen van CD “Komt er weer aan” is de vraag naar de Coolkids Party enorm gegroeid. Na het uitbrengen van de CD zijn er veel nieuwe liedjes uitgebracht zoals “Je kan worden wat je wil” met een bijpassende videoclip welke in samenwerking met de burgerschool is uitgebracht. Maar ook zijn er nieuwe videoclips verschenen waaronder “De Race” en nu “Kerst, de tijd van het jaar”. Met dit laatste lied en videoclip vinden we het supergaaf om ook in genre “Kerst” iets te kunnen brengen. Ook in het nieuwe jaar zullen er nieuwe liedjes verschijnen van de Coolkids Party.

Alle liedjes en videoclips zijn te beluisteren via de website van de Coolkids Party (www.coolkidsparty.nl). Het laatste optreden voor 2018 staat gepland vrijdagmiddag 28 december bij de kindermiddag van de vrije piraten. Dit evenement vind plaats in de Trije Doarpen te Kollumerzwaag vanaf 14:00 uur.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button