HoofdnieuwsRegionaalSport

Dames Regioteam Noordoost Friesland bindt strijd aan tegen VIOD Talententeam

KOLLUM – Komende woensdag, 18 december 2013, wordt op het sportpark Baensein in Kollum de wedstrijd gespeeld tussen het dames Regioteam Noordoost Friesland en het VIOD Talententeam. Deze regionale topwedstrijd begint om 19.30 uur.

Het Regioteam NOF bestaat uit speelsters van vv.Kollum, Friese Boys, WTOC, De Lauwers en           v.v. Buitenpost. De wedstrijd staat onder de vakkundige leiding van, wethouder van Kollumerland én zeer verdienstelijk scheidsrechter, Jelle Boerema.

U bent van harte uitgenodigd komende woensdagavond de regionale toppers in actie te zien tegen de opkomende talenten van VIOD. Alle ingrediënten voor een fantastische wedstrijd zijn aanwezig.

Deze wedstrijd zal geheel in het teken staan van de actie die v.v. Kollum op dit moment voert via de Klaas-Jan Huntelaar Foundation.

Deze prijs moet in Frylan blijven! U kunt nog tot 20 december 2013 stemmen op v.v. Kollum. Als toeschouwer kunt u op het sportpark in Kollum uw stem uitbrengen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn aanwezig te zijn, kunt u uw stem uitbrengen door een mailtje te sturen naar  [email protected] .  ..

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button