Sport

De Lauwers prachtig scorebord rijker door Kingma’s bouwbedrijf

WARFSTERMOLEN – Sinds enkele weken prijkt er op sportpark ’t Meertenust een prachtig nieuw digitaal scorebord. Verantwoordelijk hiervoor is  Kingma ́s Bouwbedrijf welke tevens eigenaar is Renovadak bv. Dit flexibele bouwbedrijf is al jaren te vinden aan de Oost 48 te Buitenpost en trouwe sponsor van VV de Lauwers. Bestuurslid Harm van der Kooi is zeer te spreken over het moderne scorebord: “Het is echt een meerwaarde voor de club het draagt bij een professionele uitstraling van het sportpark en is een mooie ontvangst voor onze gasten”.

In de afgelopen jaren zijn al veel kleine en grote opdrachten naar volle tevredenheid uitgevoerd door het bouwbedrijf. Ook heeft het bedrijf allerlei soorten dakpannen welke op Renovadak.nl te bestellen zijn. Inmiddels is het scorebord in gebruik genomen en heeft het bestuur al vele positieve reacties gehad.

Op de foto: Harm van der Kooi (bestuurslid vv De Lauwers), Jaco Kingma (Eigenaar Kingma’s Bouwbedrijf bv en Renovadak bv) en Oedse Paauw (bestuurslid vv De Lauwers)

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button