HoofdnieuwsRegionaal

Definitieve eindstand SamenLoop voor Hoop Kollumerland: 71.690,87 euro

KOLLUM – Het is alweer een aantal weken geleden dat de SamenLoop voor Hoop Kollumerland 2016 plaatsvond. Op 2 en 3 september stond het hele kaatsveld achter de Koningin Julianaschool vol met kraampjes, tenten, podia, en vol met mensen die genoten van deze 24 uur durende wandelestafette. Aan het eind van die 24 uur was het opgehaalde bedrag al ontzettend hoog: Ruim 67.000 euro werd er opgehaald. Afgelopen vrijdag werd de definitieve eindstand bekend gemaakt: maar liefst 71.690,87 euro!

Dit allemaal dankzij de enorme inzet van alle betrokkenen, en met name dankzij de geweldige inzet van de teams, die uit de hele regio samenkwamen om mee te doen aan dit grootse evenement. Samen met de stuurgroep, de commissies en de teamcaptains werd dit groots gevierd in Pro Rege. Ook de aftermovie was klaar, en onder het genot van koffie en gebak werd deze bekeken. Ook Inloophuis De Skulp was vertegenwoordigd, waar de organisatie van de SamenLoop voor Hoop Kollumerland 10% van de opbrengst aan doneerde. De Skulp is een centrum, waar mensen naar toe kunnen gaan om te praten over hun leven met kanker. De Skulp biedt een veilige en prettige plek voor iedereen die op welke manier dan ook te maken krijgt met kanker. De dames van De Skulp gaan met het gedoneerde bedrag activiteiten opzetten in de buurt van Noordoost Friesland.

Al met al een zeer geslaagde afsluiting van een bijzondere periode voor iedereen die meegewerkt heeft aan de SamenLoop voor Hoop Kollumerland 2016.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button