HoofdnieuwsRegionaal

Dit jaar een Kollumer Kerstavond

KOLLUM – In tegenstelling tot andere jaren is er deze jaargang geen Kollumer Avond. De organisatie liep vorig jaar al met het idee rond een aparte kerstavond te organiseren, maar daar was het toen te kort dag voor, daarom is besloten er dit jaar een gecombineerde avond van te maken en die te houden op zaterdag 12 december a.s. Dit in het teken van de Kerst.

Vele vaste artiesten zullen er weer aan meewerken, maar ook is er nu de medewerking van Kinderkoor Vredoza en Zangvereniging Advendo. Een nieuw duo met de naam Forever, bestaande uit Tiny de Jong en Harm de Leeuw,  beide uit Kolum, maakt ook zijn opwachting. Verder zijn er optredens van eerdere deelnemers zoals Wichard Meester, Siep Boorsma, Thijs Meester, Lidy Reitsma, Karin de Vries en Tineke Postma. Natuurlijk zullen Jasper en Lutske weer van de partij zijn, met welke act zij gaan komen blijft nog even geheim, maar het beloofd weer een succes te worden. De organisatie is al druk bezig met de voorbereidingen zoals het regelen van een arreslee, kerstbomen, vuurkorven en alles wat er zoal nodig is rond de kerstdagen om het gezellig te maken.

De avond begint al vroeg voor diegenen die dat wensen, want bij De Colle zal er een gezellig terras worden ingericht waar men vanaf 19.00 uur terecht kan voor een gluhwein of warme chocolademelk. De Kerstavond begint om 20.00 uur en de entreekaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Poelier Hilboezen en Lectuurshop Hoekstra, beiden aan de Voorstraat in Kollum.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button