fbpx
HoofdnieuwsRegionaalSport

DODADO wint jubileumwedstrijd overtuigend van WTOC

OUDWOUDE – Donderdagavond stond onder leiding van scheidsrechter Matthijs de Vries de 25e veldeditie van de wedstrijd WTOC – DODADO op het programma. Op deze mooie zomeravond was het DODADO- team met zijn vele vrijwilligers naar Oudwoude getogen.

WTOC had versterking gekregen van (oud)-trainers van WTOC, waaronder Martin Brandsma, Jan Venema, Henk de Boer, Dries Schievink en de topscorer, bleek later, Roelof Rekker. WTOC had het moeilijk met DODADO, die iedere week trainen, terwijl dat niet van alle spelers en versterking van WTOC gezegd kan worden.

Uiteindelijk moest WTOC een dikke nederlaag incasseren, namelijk 8-10.
Tijdens de wedstrijd, die prima werd geleid door scheidsrechter Matthijs de Vries, moest hij nog wel eens optreden door overtredingen van beide ploegen. Zo kreeg Hilco Rekker een directe rode kaart en kon de kleedkamer opzoeken.

Wiebe de Boer, secretaris WTOC, maakte de definitieve uitslag bekend. DODADO had de wedstrijd gewonnen met 8-10 en reikte hij de beker uit aan één van de spelers van DODADO. Alle deelnemers kregen ter ere van het 25 jarig jubileum een medaille uitgereikt en een hapje en een drankje in de kantine van WTOC.

Tevens sprak hij de hoop uit, dat WTOC de volgende keer beter getraind heeft en de wedstrijd ook eens kan winnen.
Door zowel WTOC als DODADO wordt alweer uitgekeken naar de wedstrijd in de winter in de sporthal in Dokkum.

Foto’s Jantsje Wiersma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button