RegionaalSport

DODADO wint van WTOC na strafschoppen

OUDWOUDE – Donderdagavond stond onder leiding van Harry Merkus de 23e veldeditie van de wedstrijd WTOC – DODADO op het programma. Op deze mooie zomeravond was het DODADO- team met zijn vele vrijwilligers naar Oudwoude getogen. WTOC 3 had versterking gekregen van oud-trainers van WTOC, waaronder Martin Brandsma, Jan Venema en Dries Schievink.

De wedstrijd was nog maar amper begonnen of daar had DODADO al gescoord. WTOC had het moeilijk met DODADO, die iedere week trainen, terwijl dat niet van alle spelers en versterking van WTOC gezegd kan worden. Uiteindelijk werd de eindstand 8-8. Om tot een einduitslag te komen, moesten er strafschoppen  genomen. Hier waren de spelers van DODADO goed bedreven in en wonnen verdiend de wedstrijd.

Na afloop kregen alle deelnemers een hapje en een drankje in de kantine van WTOC en maakte secretaris Wiebe de Boer de definitieve uitslag bekend en reikte de behaalde beker uit aan DODADO. Door zowel WTOC als DODADO wordt alweer uitgekeken naar het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi in de winter in Dokkum.

Foto’s Jantsje Wiersma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button