Sport

Dorjan Berisha volgend seizoen assistent-trainer VV Buitenpost

BUITENPOST – Dorjan Berisha is volgend seizoen assistent-trainer van VV Buitenpost. De huidige aanvoerder van de eersteklasser gaat hoofdtrainer René van der Weij ondersteunen. Het bestuur heeft veel vertrouwen  in de Buitenposter als assistent-trainer. De 32-jarige Berisha volgt Freddy Strating op, die vanaf het seizoen 2016-2017 hoofdtrainer wordt van eersteklasser Omlandia.

Dorjan Berisha voetbalt sinds zijn tiende bij de Blauwkes. Hij is blij dat coach Van der Weij hem heeft gevraagd zijn rechterhand te worden. “Van mijn medespelers heb ik alleen maar positieve reacties gekregen. Zij vinden het mooi dat ik volgend seizoen bij de groep blijf. Ik blijf ook bij de eerste selectie, zodat ik, als de nood aan de man is, mee kan voetballen.” Berisha gebruikt het eerste jaar als assistent-trainer om te proeven aan het vak. “Ik wil kijken of het trainerschap mij bevalt en wil vooral leren”, zegt de Buitenposter.

De hoofdtrainer kijkt uit naar de samenwerking met Berisha. “Ik zie in Dorjan een uitstekende assistent. Hij heeft verstand van het spelletje, is al jaren aanvoerder en een echte clubman. Hij kent de club van binnen en van buiten. Zo iemand moet je behouden voor VV Buitenpost”, aldus Van der Weij. “Ik ben heel blij dat hij in deze rol verdergaat bij Buitenpost. Samen zien wij het als een grote uitdaging onze goede en jonge selectie volgend seizoen zich verder te laten ontwikkelen.”

Foto Kiepie.nl.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button