Regionaal

€50.000 subsidie voor Mienskipsinitiatieven in Achtkarspelen

BUITENPOST – Achtkarspelen stelt €50.000 beschikbaar voor Mienskipsinitiatieven. Met deze subsidieregeling wil de gemeente activiteiten stimuleren, die inwoners ten goede komen of de buurt verbeteren. Vanaf 14 november 2016 wordt de regeling opengesteld.

Wilt u bijvoorbeeld een zwerfvuilactie organiseren? Of kinderspelen, een sportactiviteit of iets met muziek, theater of duurzaamheid? Of hebt u een idee rond de identiteit van uw dorp of wilt u de leefomgeving aanpakken? Vraag dan subsidie aan. Om voor de regeling Mienskipsinitiatieven in aanmerking te komen is er een aantal spelregels. Activiteiten moeten inwoners betrekken bij hun buurt of dorp of ze moeten de leefbaarheid bevorderen in de buurt of het dorp. De subsidie bedraagt nooit meer dan 50% van het totaal benodigde bedrag en mag niet een aanvulling zijn op een andere gemeentelijke subsidie.

Alle voorwaarden en meer informatie over de regeling zijn terug te lezen op www.achtkarspelen.nl/mienskipsinitiatieven. Initiatieven kunnen vanaf 14 november 2016 via het digitale aanvraagformulier op de website worden doorgegeven.

De subsidie wordt verleend op volgorde van binnenkomst. Als het geld op is, wordt de regeling gesloten.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button