RegionaalSport

Een gouden zondag voor WSBF

FERWERT – Op zaterdag 26 en zondag 27 januari werden in Ferwert de 1e plaatsingswedstrijden van wedstrijdgroep 5 gehouden. Op zaterdag deden er 3 turnsters mee van WSBF. Merlin Lubbes, zij komt uit het niveau pupil 1 N3 en Marrit Sietzema en Hannah Tempelaar, zij komen uit het niveau jeugd F.

Merlin turnde een nette wedstrijd, vooral op de balk en vloer liet ze met haar mooie uitstraling strakke oefeningen zien. Uiteindelijk is op een keurige 8ste plaats geëindigd . Marrit Sietzema en Hannah Tempelaar komen sinds dit seizoen uit in de keuzeoefenstof, hierbij mogen ze zelf hun oefeningen in elkaar zetten, maar deze moeten wel voldoen aan bepaalde eisen. De meiden vonden deze eerste wedstrijd wel erg spannend.

Ze lieten een mooie sprong zien en ook bij vloer lieten de meiden zien dat ze in dit niveau thuis hoorden. Ze turnden de vloeroefening met volle overtuiging, dat is ook te zien aan de uitslag. Marrit werd 1e op vloer en Hannah 2e. Door een paar kleine foutjes, moesten ze genoeg nemen met een plekje naast het podium.

Zondag was het de beurt aan Aïsha Roskammer. Ze startte de wedstrijd op balk met een nette oefening, helaas moest ze wel een val incasseren. Ze liet een krachtige sprong zien en ook de brugoefening werd keurig uitgevoerd. Aïsha pakt de jury altijd in op vloer met haar prachtige uitstraling en ook deze keer. De geturnde oefeningen werden beloond met een mooie gouden medaille.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button