fbpx
Buiten regioOndernemendRegionaal

Eerste genomineerden Ondernemersprijs Achtkarspelen bekend

BUITENPOST – Freed Interactive BV en Nijboer Uitvaartzorg zijn de eerste genomineerden voor de Ondernemersprijs Achtkarspelen. Volgende week worden de twee resterende kanshebbers bekend gemaakt. De komende tijd gaat de jury bij alle vier genomineerde bedrijven langs zodat ze een weloverwogen keuze kan maken uit de 4 genomineerden. De uitreiking van de ondernemersprijs 2017 is tijdens een ondernemersavond op 28 november in Kolkzicht in Surhuisterveen.

Freed

De eigenaren van Freed Interactive BV hebben al eens de Ondernemersprijs Achtkarspelen gewonnen met het bedrijf Speak. Na verkoop van dit bedrijf zijn ze verder gegaan met Freed Interactive BV. De afgelopen jaren hebben zij zich bewezen als landelijke speler in het ontwikkelen en bouwen van apps met klanten als de KNVB, De Friesland en Omrin.

Nijboer Uitvaartzorg

Naast het moderne, ICT-bedrijf is er ook een ouderwetse dienstenleverancier genomineerd. Nijboer Uitvaartzorg uit Drogeham is één van de grootste uitvaarbedrijven van Friesland en laat zien dat je met een zeer oud beroep wel vernieuwend bezig kunt zijn. Met haar uitstekende dienstverlening wil Nijboer het verschil maken.

Winnaar 2016

Vorig jaar is de Ondernemersprijs Achtkarspelen gewonnen door Luimstra Loonbedrijf, Grondverzet en Transport uit Surhuizum. Voor Alida en Bert Luimstra was het moment van bekend maken een grote verrassing. “We hebben ontzettend veel positieve reacties gekregen op het behalen van de Ondernemersprijs Achtkarspelen.” geeft Alida Luimstra aan. “De impact was groot. Ook zijn er veel bloemen en kaarten bij ons bezorgd. Het heeft misschien niet direct meer werk opgeleverd, maar het heeft zeker veel goeds gedaan voor onze naamsbekendheid.”

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button