HoofdnieuwsRegionaalSport

Eerste puntverlies voor KV Invicta

KOLLUM – Afgelopen zaterdag stond er voor de Pruttelpot formatie de belangrijke wedstrijd tegen Noordenveld op het programma. Na de eerste vier wedstrijden vindt Invicta zichzelf terug op de eerste plaats op één punt gevolgd door Noordenveld. De belangen waren dus groot deze middag.
Vanaf het eerste fluitsignaal liet Invicta zien ook de vijfde wedstrijd op rij te willen winnen, een flitsende start kon je het zeker noemen, na het eerste kwartier gaf het scorebord namelijk 5-0 aan. Hierna kwam Noordenveld stukken beter in de wedstrijd en liet zien niet voor niets op de tweede plaats te staan. Invicta had vanaf dit moment moeite om het eigen ritme vast te houden waardoor er bij rust de voorsprong was geslinkt tot 1 punt (7-6).
Na rust wist Invicta de korf weer iets beter te vinden waardoor het gaatje weer 2 doelpunten werd. Ook Noordenveld ging verder waar ze gebleven waren en wist de stand weer gelijk te trekken. Een spannende slotfase was begonnen. Via 11-11 en 12-12 wist Noordenveld in de slotfase de eerste voorsprong op het scorebord te zetten. Invicta raakte gelukkig niet in paniek en wist de 13-13 te noteren. Niet lang daarna werd er afgefloten en stapten beide ploegen met een punt van het veld.
Volgende week staat de volgende topper op het programma voor Invicta, er wordt dan om 15:30 gespeeld tegen Harich.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button