Sport

Elise de Boer turnt naar derde plek

VEENWOUDEN – In de eerste wedstrijd; niveau jeugd H kwamen Elise de Boer, Gerrieke Ellens, Froukje Idema, Wianna Banga. De meiden was het hun eerste wedstrijd in deze categorie. De meiden turnden netjes en Elise de Boer werd 3e, Wianna Banga 7e, Froukje Idema 9e en Gerrieke 12e.
Jessica Dijkstra turnde ook haar eerste wedstrijd in dit niveau. Zij komt uit bij de Junioren. Jessica turnde naar een 6e plek.

In de tweede wedstrijd; niveau junior G kwamen Mariska Dijkstra, Daniëlle van Wieren, Jildou van Smeden en Jildau Vellinga uit voor GVV.  Daarbij werd Jildou van Smeden 1e op sprong, Daniëlle van Wieren werd 3e en Mariska Dijkstra werd 4e. Jildau Vellinga wist op vloer een mooie oefening neer te zetten en behaalde daar een 5e plaats.  In de einduitslag werd Mariska Dijkstra 5e, Daniëlle van Wieren 7e, Jildou van Smeden 9e en Jildau Vellinga 15e. De dames kwamen voor het eerst uit op dit niveau.

In de derde wedstrijd niveau jeugd 2 F kwamen Baukje Kramer en Fenna Peterson uit voor GVV. Ook voor deze dames was het de eerste wedstrijd op een nieuw niveau. Fenna Peterson liet een fraaie vloeroefening zien en eindigde daar als 3e.  In de einduitslag eindigden Baukje Kramer als 6e en Fenna Peterson als 5e.

In het niveau junior F kwamen Jannah v/d Velde en Iris Herder uit. Jannah v/d Velde behaalde op sprong een 2e plaats en Iris Helder op vloer een 5e plaats. In de einduitslag werd Jannah v/d Velde 5e en Iris Helder 7e.

Alle dames kunnen terugkijken op een goede wedstrijd en hebben op 2 februari te Ferwert de tweede wedstrijd.

Dit kan u ook interesseren

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button