HoofdnieuwsRegionaal

Elske DeWall vervangt Glennis Grace op Admiraliteitsdagen

DOKKUM – Zangeres Elske DeWall vervangt Glennis Grace op het hoofdpodium van de Admiraliteitsdagen op vrijdag 7 september. Grace maakt momenteel furore in Amerika in het programma America’s Got Talent. Haar management liet weten dat zij zolang de liveshows voortduren, in Amerika blijft.

Elske DeWall vertolkte de titelsong van de serie Moordvrouw, schitterde in Leeuwarden als Maria in The Passion en heeft drie succesvolle albums op haar naam staan. Ze was deze week iedere avond te zien en te horen in het RTL4 programma Linda’s Zomerweek. Naast haar unieke stemgeluid speelt Elske gitaar, piano en saxofoon. Momenteel is Elske druk met het schrijven van nieuwe liedjes en tourt ze door het hele land met The Bluebirds.

De in Veenwouden geboren Elske DeWall stond al tweemaal eerder op de Admiraliteitsdagen. In 2014 werd ze benoemd tot vriend van de Admiraliteitsdagen, en in 2015 trad ze op het marietieme festival in Dokkum op samen met haar zus Femke. Naast Elske DeWall staan op vrijdagavond Syb van der Ploeg en Tommie Christiaan op het podium tijdens de traditionele ‘Night of the Praams’. De Admiraliteitsdagen is hét maritieme festival van het noorden. Met muziek, food, theater, historische schepen en veel spectaculaire activiteiten. In 2018 vinden de Admiraliteitsdagen plaats van 6 tot en met 9 september. Het hele programma is te vinden op www.admiraliteitsdagen.nl

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button