Ondernemend

Europrovyl verhuist naar Leeuwarden

AUGUSTINUSGA – Europrovyl kunststof kozijnen gaat naar een andere locatie. Het bedrijf zal aan het einde van dit jaar verhuizen van Augustinusga naar Leeuwarden. In Leeuwarden zijn de toekomstmogelijkheden voor Europrovyl het meest optimaal. “Wij zijn er trots op dat we door een stijgende productie genoodzaakt zijn te verhuizen”, aldus algemeen directeur Freddy van der Werff.

In Leeuwarden zal een nieuwe fabriekshal worden gerealiseerd die ruimte biedt aan een compleet nieuw machinepark. “Gezien de stijgende vraag naar kunststof kozijnen en onvoldoende uitbreidingsmogelijkheden op de huidige locatie in Augustinusga, is dit veruit de beste oplossing”, aldus Van der Werff. “Door deze investeringen kunnen wij efficiënter produceren en groeit onze capaciteit, hiermee zal onze marktpositie aanzienlijk versterkt worden”.

Het personeel van Europrovyl verhuist mee naar Leeuwarden. “Met de verplaatsing en investeringen kunnen wij onze ambities waarmaken. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter bedienen. Het is al met al een prachtige stap voor Europrovyl!”

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button