EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Extra voorstellingen “Spul yn ‘e Salomon Levy”

DE WESTEREEN – Wegens de overweldigende belangstelling voor de voorstelling “Spul yn ‘e Salomon Levy” van Revueploeg De Westereen zijn er twee extra avonden toegevoegd (27 en 28 maart).

“Na de bekendmaking van onze nieuwe voorstelling werden er gelijk massaal kaarten gekocht, een aantal avonden zijn dan ook al bijna uitverkocht. Om meer mensen een kans te geven deze schitterende voorstelling te bekijken, hebben we in overleg met It Badhûs nog twee extra avonden aan onze speellijst kunnen toevoegen.”, aldus het bestuur van Revueploeg De Westereen. Naast 13, 14, 20 en 21 maart zal ook op 27 en 28 maart het stuk gespeeld worden.

Kaartverkoop extra avonden direct gestart

Kaarten voor alle voorstellingen zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.revueploeg.nl en kosten € 7,50 per stuk. De voorstelling begint elke avond om 20:00 uur, de deuren van It Badhûs gaan 30 minuten voor aanvang open. Meer informatie is ook te vinden via www.revueploeg.nl.

 

Spul yn ‘e Salomon Levy
De nieuwe woningen aan de Salomon Levystrjitte worden opgeleverd en de oud-bewoners nemen hun intrek in de nieuwe woningen. Daarnaast komen er ook nieuwe bewoners wonen, maar daar is niet iedereen blij mee. Hoort iedereen wel thuis in de Salomon Levystrjitte? Er wordt een groot feest georganiseerd, alleen zoveel mensen, zoveel wensen. Iedereen heeft andere ideeën waardoor er de nodige conflicten ontstaan. Uiteraard is ook deze voorstelling weer voorzien van een muzikale noot.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button