Sport

Fabian de Vries en Sietse Lefferts turnen Nederlandse Kampioenschappen

VUGHT – Zaterdag stond Vught in het teken van de Nederlandse Kampioenschappen voor de talentendivisie en de 4e divisie. Voor GVV deed Fabian de Vries mee in de 4e divisie. Sietse Lefferts uitkomend voor Topsport Noord/ GVV Feanwalden had ook zaterdag zijn NK.
Sietse mocht het spits afbijten in de eerste wedstrijd. Zijn wedstrijd begon bij brug een keurige oefening zette hij hier neer. Op voltige behaalde hij de 4e score 16,85. Ook de toestellen die daar op volgenden. Turnde hij erg netjes. Sietse haalde in totaal 100,25 punten. Hij eindigde hij op een achtste plaats. Sietse heeft een succesvol seizoen gedraaid als eerste jaars turner in de talentendivisie.
Fabian de Vries komt uit in de 4e divisie pupil niveau 10. Hij wist zich via de district wedstrijden te plaatsen voor het NK.
Fabian zijn doel op de Nederlandse kampioenschappen was om een nieuwe element aan de jury te laten zien. Het element moest getoond worden op het onderdeel de vloer. Bij dit onderdeel moest hij beginnen. Fabian zette een keurige oefening neer en turnde de arabier flikflak. Met een grote glimlach verliet hij de vloer. Toen alle zenuwen waren verdwenen turnde Fabian stabiel en netjes. Op rek werd dit beloond met een prachtige score van 18,00. Fabian behaalde in totaal 97,05. Hij behaalde hiermee de 22e score. Ook Fabian kan terug kijken op een zeer succesvol seizoen.

Eigen foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button