HoofdnieuwsSport

Familiedag VV Kollum

KOLLUM – Zaterdag 28 mei was het zover, de jaarlijkse familiedag bij VV Kollum. Op een zonnig sportpark Baensein verzamelden vanaf 13:00 uur de deelnemers voor de activiteiten. Voor de F en E pupillen stond er een zeskamp op het programma. En voor de overige teams zeepvoetbal.De opkomst was groot in alle leeftijdscategorieën.

Na wat kleine opstartproblemen met de stroom…kon gelukkig om 14:15 uur iedereen los aan de activiteiten. Er werd door iedereen fanatiek meegedaan, zowel bij de zeskamp als bij het zeepvoetbal. Helaas door een rare val van een jongetje moest de ambulance ter plaatse komen en zat de schrik er even flink in. De spellen zijn wel hervat en met het jongetje gaat het weer goed. Bij de senioren werd net zoals vorig jaar het team van het 1e elftal van VV Kollum kampioen. Bij de D’s en C’s moest er een finale worden gespeeld. Na 5 minuten spelen werd SC Cambuur daar uiteindelijk de winnaar. Rond 17:30 uur volgde de huldiging van de kampioenen van dit seizoen en de prijsuitreiking van het zeepvoetbal door Bauke Tom Schat.

Het is altijd heel bijzonder dat je kampioen wordt met je ploeg. Dit seizoen zijn er 3 ploegen kampioen geworden F1, MD1 en C2. Alle spelers, trainers en leiders zijn prachtig toegesproken. Alle spelers hebben een mooie medaille en beker ontvangen. En voor de trainers en leiders was er ook een aardigheidje. Na de huldiging van de kampioenen kon de feestavond van start gaan, gezelligheid met DJ Dennis en Jan. Namens de festiviteiten/jeugdcommissie willen wij iedereen bedanken voor de gezellige Familiedag. Alle vrijwilligers/ouders die ons hebben geholpen hartelijk bedankt!

 

 

 Foto’s Roel Bergsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button