HoofdnieuwsRegionaalSport

Fantastische turnafsluiting met 5 gouden en een bronzen medaille voor Wardy turnsters

HEERENVEEN Zaterdagmiddag vond de Janssen & Fritsen cup plaats in “Sportopol” te Heerenveen.

Een leuke afsluitingswedstrijd van het seizoen. De J&F cup is al jaren een afsluiting van het seizoen voor degene die op clubtraining zit. Dit jaar is het voor het eerst een open wedstrijd en werd ook Wardy uitgenodigd om mee te doen.

In wedstrijd 1 kwamen Sharon Fokkens, Enola Kramer, Lemmy van der Zee en Evelyn Bakker in actie bij de instap/ pupil1 niveau 8 en Femke Sijpersma bij de instap niveau 10

Femke mocht naar voren treden om Brons in ontvangst te nemen en Evelyn kreeg welverdiend een gouden medaille omgehangen

In de 2e wedstrijd deed Renate Talstra mee bij de instap niveau 11 .

Renate zit nog niet zo lang bij de selectie maar liet mooie oefeningen zien.

Iris Bontekoe turnde in Junior / Senior niveau 8 en Janna Mout en Afrida Zijlstra kwamen uit in Jeugd niveau 6. Janna turnde voor het eerst dit niveau afgelopen seizoen en werd ook beloond met een Gouden medaille.

Wedstrijd 3 was voor Linda Bontekoe Junior / Senior niveau 7 en Ilse van der Veer Pupil 1 niveau 10 en ook Ilse won een gouden medaille.

In wedstrijd 4 kwamen Hennie Hoekstra en Serena Hoekstra in actie bij Junior / Senior niveau 7. Femke Hansma instap niveau 9 die ook deelnam in deze wedstrijd viel raar van de balk maar zette ondanks de pijn door om ook nog haar laatste onderdeel welke de vloer was te voltooien.

Met ook alwéér een gouden medaille werd de pijn een stuk dragelijker.

Susanne Brouwer die in deze wedstrijd uitkwam bij het Junior / Senior niveau 5 en ook schitterende oefeningen liet zien, kreeg ook welverdiend een gouden plak.

Het was een lange dag en wat de trainster niet had verwacht was dat er door de deelnemers van de clubtraining een cheque van Janssen en Fritsen te verdienen was.

Dankzij de turnsters van Wardy die opnieuw geweldig presteerden mocht Wardy een tweede prijs in ontvangst nemen , een cheque van maar liefst € 250,-

Wij als vereniging zijn ontzettend trots op onze turnsters en trainsters.

Wat een Geweldige afsluiting en wat een prachtig seizoen is het geweest zowel bij Acro als bij het turnen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button