OndernemendRegionaal

Feestelijke heropening Switte bewegingscentrum Buitenpost

BUITENPOST – Afgelopen zondag 11 september vond de feestelijke heropening plaats van Bewegingscentrum Switte in Buitenpost. Met man en macht is eind augustus gewerkt aan een totale make-over van het fitnesscentrum. Radmilo Soda – Lifestyle Coach en Personal Trainer – onder andere bekend van het tv-programma Obese, had ter gelegenheid van de heropening naar aanleiding van zijn boek een inspirerend verhaal.  Daarnaast heeft hij maar liefst 100 boeken gesigneerd die door Team Switte werden weggegeven aan een enthousiast publiek.

Tijdens de ontzettend drukbezochte opening namen de gasten een kijkje in het vernieuwde fitnesscentrum onder het genot van een hapje en drankje. Met een inspirerende lezing over bewuster eten en gericht sporten, plus een demonstratie op het gebied van Functional Training, wist Radmilo Soda de mensen te boeien.

Over ‘Echt Radmilo’

Zoals Radmilo Soda zegt: ‘Je gezond en goed voelen op emotioneel en fysiek niveau is geen rocket-science! Je hebt daarvoor zelf alle ingrediënten in handen en hoeft alleen nog maar te begrijpen hoe je ze moet gebruiken om alles uit jezelf te halen.’ Echt Radmilo legt op een heldere manier uit hoe jij je lifestyle kunt veranderen. Door bewuster te gaan eten en gericht te sporten zul jij je gelukkiger voelen en last but not least: ook de mensen om je heen die om je geven. De boodschap van dit boek is: Geniet van het leven!

Enthousiaste clubleden
‘De clubleden zijn razend enthousiast over de vernieuwde club’, vertellen eigenaren Ton van den Berg en Dietha Paauw. ‘Naast de eGym-cirkel – waarmee je in slechts 2x 30 minuten per week je fit & vitaal traint –  is de trainingszaal nu voorzien van de nieuwste cardio- en krachttoestellen én is er een geweldige Functional Trainingsruimte ingericht’, aldus Dietha.  Ton vervolgt: ‘Radmilo gaf gister een functional training-demo in de nieuwe ruimte en het is geweldig te zien hoe de deelnemers en het publiek daarop reageerden. We zijn trots deze BN’er op bezoek te hebben gehad voor onze heropening!’

Voor gezondheid & plezier

Switte Bewegingscentrum is gevestigd aan de Einsteinstraat 1-1A in Buitenpost. Hier kan men onbeperkt, 7 dagen per week gezellig en ontspannen sporten onder professionele begeleiding. Meer informatie is te vinden op www.switte.nl

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button