EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Fietsteam Switte4Energy fietst supermarkt in voor goed doel

BUITENPOST – Zaterdagmiddag 4 mei is fietsteam Switte4Energy Supermarkt Coop te Buitenpost in gefietst om daar aandacht voor het goede doel Join4Energy te krijgen. Switte4Energy gaat op zaterdag 1 juni samen met 280 andere deelnemers van Join4Energy de Mont Ventoux per fiets beklimmen om op deze manier geld in te zamelen voor kinderen met energiestofwisselingsziekten. 50% van de kinderen met energiestofwisselingsziekten worden niet ouder dan 10 jaar. 70% wordt niet volwassen. Elke week worden er 2 kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte, voor hen is geen medicijn beschikbaar.

Toen Switte4Energy bij Coop Supermarkt aanklopte voor sponsoring van de kleding werden direct 2 posities op de kleding geclaimed, sponsoring van de inwendige mens tijdens de spinningmarathon begin maart werd geregeld en er mocht een statiegeldbak geplaatst worden naast de statiegeldautomaat. Zaterdag werd door Switte4Energy de tussenstand van de statiegeldactie opgehaald. Hierbij werd op de racefiets door de 7 leden van Switte4Energy eerst een rondje door de supermarkt gereden. Vervolgens mochten zij uit handen van vestigingsmanager Eric Compeer een cheque van € 100,= in ontvangst worden genomen. Dit is de voorlopige tussenstand, klanten van de Coop kunnen hun statiegeldbonnetjes nog t/m zaterdag 25 mei in de witte statiegeldbak naast de statiegeldautomaat in Coop Supermarkt Buitenpost gooien en zo een nog mooier resultaat te realiseren voor dit goede doel.

 

Wilt u meer weten over Switte4Energy(zie www.switte4energy.nl, [email protected]) of wilt u een donatie doen: http://events.join4energy.nl/j4e-events/html/registration/hero/188/

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button