Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

FotoOpHout.nl uit Kollum als beste getest in Nationale foto op hout Test

KOLLUM – De gerenommeerde en onafhankelijke vergelijkingswebsite Vergelijkcanvas, gevestigd te Utrecht, heeft afgelopen week bekendgemaakt dat het Friese bedrijf FotoOpHout.nl de beste foto op hout van Nederland maakt. De houtprints van de kwaliteitsdrukker zijn uitvoerig getest op de kwaliteit van het foto op hout maar ook op service en levering.  “Een kroon op het werk van al onze medewerkers!” aldus de blij verraste eigenaar Halbe Boersma.


Nationale Foto op hout test

Het bedrijf Vergelijkcanvas test regelmatig fotoproducten van diverse Nederlandse drukkers. Het Friese bedrijf FotoOpHout.nl was dan ook zeer verrast dat zij dit jaar als ‘Best getest’ uit de bus komen. In de test zijn houtprints beoordeeld van de negen grootste foto op hout bedrukkers van Nederland. FotoOpHout.nl kwam als beste uit de bus op de aspecten: kleurechtheid, contrast, scherpte, houtkwaliteit, service, bestelproces en levering. FotoOpHout.nl hecht veel waarde aan het ‘Best getest predicaat’ in de onafhankelijke Nationale Foto op Hout test. De nummer 1 positie in de test is niet alleen een enorme opsteker voor het bedrijf, ook voor de consument is het goed te weten waar ze terecht kunnen voor een foto op hout van super kwaliteit met een goede service.


Kwaliteit staat hoog in het vaandel

De kwaliteit van de fotoproducten van het ambitieuze bedrijf heeft al jarenlang de hoogste prioriteit. Niet voor niets zijn de producten van CanvasCompany.nl eerder al als beste beoordeeld door Zoom.nl, DigifotoPRO en de Consumentenbond. Naast veel particuliere klanten kunnen FotoOpHout.nl en haar zusterondernemingen ook duizenden professionele fotografen en wederverkopers tot hun vaste klantenbestand rekenen. Hiermee geeft de kwaliteitsdrukker wel aan zelfs de meest kritische consument tevreden te kunnen stellen.


Altijd in ontwikkeling

Bijna 10 jaar geleden is Halbe Boersma begonnen met CanvasCompany.nl. In die 10 jaar is er heel wat gebeurd en heeft het bedrijf er inmiddels vele webshops in fotografieproducten en medewerkers bij. Het bedrijf is altijd op zoek naar nieuwe kansen. Halbe Boersma: “Stilstand is achteruitgang! Toen we bijvoorbeeld merkten dat er veel vraag was naar een foto gedrukt op steigerhout, zijn we meteen uitvoerig bezig gegaan met testen. Sinds vorige week bieden we nu dan ook foto op steigerhout aan op onze website. Steigerhout is al jaren enorm populair in de meubelbouw, vandaar dat het product dan ook niet mag ontbreken in ons assortiment. Daarnaast zijn we druk bezig met ons nieuwe bedrijf Fotocadeau.nl, waarover men binnenkort ongetwijfeld meer zal gaan horen.”  

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button