HoofdnieuwsRegionaal

Friese Marrit Nicolai in Bootcamp SYTYCD

SURHUISTERVEEN/AMSTERDAM – Op dit moment zit Marrit Nicolai volop in de race voor deelname aan de liveshows voor het bekende televisieprogramma So You Think You Can Dance, dat wordt uitgezonden op RTL 5 en de Belgische zender VTM. Na haar eerste auditie en de Final Auditions wist de uit Surhuisterveen afkomstige danseres het felbegeerde Bootcamp ticket te bemachtigen.

Uit ruim 1100 aanmeldingen strijden in Ierland de laatste 28 dansers en danseressen tijdens deze Bootcamp om een plaats te bemachtigen in de Liveshows. Deze worden vanaf aanstaande zondag opgenomen in het Belgische Lint, een dorpje gelegen in de buurt van Antwerpen.

De 25 jarige voormalig miss Noord Nederland is momenteel woonachtig in Amsterdam en heeft al de nodige ervaring opgedaan als danseres; haar opleiding heeft ze gevolgd aan de Dansacademie Lucia Marthas in Groningen en als Nike Woman heeft ze al meerdere producties gedaan in het buitenland waaronder Amerika, Barcelona, Parijs en Londen.

Aanstaande woensdag zal bekend worden of Marrit genoeg talent heeft om zich te meten met de grootste danstalenten van Nederland en Belgie.

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button