Regionaal

Genieten van de hortus van Fryslân bij avondlicht

BUITENPOST – De Kruidhof, Hortus van Fryslân in Buitenpost is in de maand augustus 2018 voor het eerst ook een aantal avonden geopend. Dit jaar is de tuin op donderdagavond 9, 16, 23 en 30 augustus geopend. Op donderdag 9 augustus is het ook mogelijk het bezoek aan de tuin bij avond te combineren met een diner en een rondleiding. Waar de hortus normaal gesproken dagelijks om 17.00 uur sluit is de tuin op deze donderdagen voor het eerst tot 20.00 uur geopend voor publiek.

In de avond beleef je de hortus op een hele andere manier. De rust, de avondzon en de geluiden van vogels en insecten zorgen in de avond voor een heel bijzondere beleving van de tuin.

Diner en rondleiding met kruidenthee op 9 augustus
Op 9 augustus is het mogelijk om naast het bezoeken van de tuinen ook een diner of een rondleiding met gids en versgeplukte kruidenthee te boeken. Het 3 gangen keuzemenu is voorzien van vlees-, vis- en vegetarische gerechten en kost
€ 27,50 exclusief drankjes. Het diner start om 17.30 uur zodat u eventueel aansluitend om 19.00 uur mee kunt met de rondleiding. Reserveren voor het diner in het Tuincafé kan t/m dinsdag 7 augustus via [email protected]

Rondleiding:
De rondleiding met gids start om 19.00 uur. De rondleiding is inclusief een bezoek aan de tuinen en onderweg knipt u met de gids kruiden voor uw eigen thee na afloop.
De kosten van de rondleiding inclusief entree en kruidenthee bedragen € 6,50. Met een Museumkaart betaalt u een gereduceerd tarief. U kunt bij het reserveren van uw diner direct aangeven of u wilt deelnemen aan de rondleiding of de rondleiding boeken via het reserveringsformulier op de website van De Kruidhof.

Komt u op deze donderdagen alleen de tuinen bezoeken na 17.00 uur? Dan betaalt u € 3,50 entree. Met de Museumkaart heeft u gratis toegang.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button