EvenementenHoofdnieuwsRegionaalVideo's

Geslaagd Oktobersfest in Kollum (video’s)

KOLLUM – Na het grote succes van voorgaande edities organiseerde de Paradisobar dit weekend wederom een Oktoberfest in een mega grote feesttent. Dit jaar stond de tent op een andere lokatie in verband met de crisis-noodopvang van 100 vluchtelingen in de Van der Bijhal. De feesttent stond dit jaar op het bedrijventerrein Torpsterryd net buiten Kollum.

In een bomvolle tent barstte het feest los. Pullen bier, broodjes braadworst, lederhose, de feesttent was omgetoverd tot 1 grote bierstube, lange rijen tafels, sneeuwkanonnen en apres skihutten.

Omdat de gemeente Kollumerland met de opvang van honderd vluchtelingen te maken heeft, was er dit weekend een gebiedsverbod tussen 22.00uur  tot 05.00 uur.

Burgemeester Bearn Bilker kwam zelf ook even naar de feesttent om de sfeer te proeven, hij ging als een tevreden man naar huis want het ging er gezellig aan toe.

Als rode draad op de twee avonden was das gans tolle DJ team er om de avonden in geheel Duitse stijl te voorzien van Oktoberfestmuziek. Er zijn veel Heidi’s en Peter-mannen naar het Oktoberfest gekomen en het was wederom een geslaagd Oktoberfest in Kollum.

 

Foto’s Fokke Jongsma  Video’s Jelke Jongsma     

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button